top of page
centrum_20-5_2018_035-1600px.jpeg

Cases

Her kan du få et kort overblik over nogle af de virksomheder vi har hjulpet med flytning og transport. Dette omhandler alt fra større flytninger til transport opgaver.

01

Boom Butik ApS

Boom Butik ApS fik flyttet hele deres kontor omkring Nørrebro i København. Dette var en flytning som krævede 65 kubikmeter og skulle fordeles på 3 etager. Flytningen omhandlede selvfølgelig diverse kontorartikler, stativer og flyttekasser med tøj.

0x0 (1).png
0x0.png

02

Sengeverden ApS

Vi har over flere gange hjulpet Sengeverden ApS med flytning og transport af deres senge. Både til og fra photoshoots i forskellige lejligheder beliggende i København. Samtidig med dette har vi også leveret og afhentet senge fra deres kunder.

03

Maxi Zoo Denmark A/S

Maxi Zoo Denmark ApS har vi hjulpet med transport af kontor indbo fra deres hovedkontor i Ballerup til et af deres eksterne lagre i Roskilde.

251117078_4983865788364057_8438057216467236095_n.jpeg
1574937850801.jpeg

04

Hertz Bogtrykkergården A/S

Dette var en komplet firmaflytning af bland andet kontorartikler, møbler og arkiver som skulle pakkes samt udpakkes i nummerisk rækkefølge. Herved afslutter vi med udsmidning af rest affald i form af møbler og indpaknings materialer.

05

OHL logistics

Vi har et tæt forhold til OHL logistics som har udbudt flere transport opgaver til os, som skulle klares af et team de ved passer på tingene. Dette har blandt andet været transport af møbler og hvidevare.

logo_66.png

06

malou-media_logo.png

Malou Media ApS

Flytning af helt kontor fra Nørreport station til eksternt lagerrum i Søborg. Dette var en flytning med hele pakken. Nedpakning af kontorartikler, neonskilte, lamper og computere. Herved flytning af alt dette til opvarmet lagerrum, med flot indpakning.

07

Bungalow Tisvildeleje

Flytning af butik i Tisvildeleje. Her fik vi flyttet blandt andet tunge marmorplade i form af reol og bordplader. Selvfølgelig også en del stativer, planter og dekorationer. Dette blev udført i det kommende sommer vejr i det lækre tisvilde område.

logo-bungalow-tisvildeleje-webshop-transperent_1000x1000-ezgif.com-webp-to-jpg-converter.j

08

consortia-manager-logo-dark.png

Consortia Manager

Flytning af flere kontorartikler fra Amager strand til Kongens nytorv i indre københavn. Her er der tale om en flytning som krævede utrolig god løfte og flytte teknik, grundet bredde og tunge hævesænkeborde som skulle ind af smalle gange uden at ramme kanter og andet.

09

Ventu A/S / Microbizz

Hos Ventu A/S bliver der udført en del intern flytning samt handymans arbejde. Flytning af hævesænkeborde, kontorartikler og opsætning af diverse whiteboards osv. Der blev dog her også hentet nyt kontor inventar inden fra indre by til virksomheden.

Microbizz-ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg
ventu-logo.png
bottom of page