top of page

FLYTTE
TIPS

En stor del af at have en succesfuld, sikker og hurtig flytning er at have en god plan. Herunder kan du se nogle af de tips, vi vil give dig som gør vores job en del nemmere og mere sikker.

BRUG STÆRKE KASSER, SOM IKKE BLIVER OVERFYLDT

Noget af det vigtiste, for at have en sikker og hurtig flytning er flyttekasserne og vægten. Brug flyttekasser som er kraftigt bygget (7+mm). Udover dette er der altså en grund til at de fleste flytttekaser siger max x antal kg. Bunden på flyttekassen kan ikke holde til mere end dette. Hvis overfyldt kan bunden godt gå ud. Så overholdt venligst anbefalet kg.

INDPAK TING SOM ER SKRØBELIGE

Tænk over hvilket materialer du lægger i dine flyttekasser. Materiale som porcelæn eller glas, er meget skrøbeligt. Vi anbefaler derfor lige at pakke disse materialer ind i enten noget bobbelplast, bølgepap eller lignende. Dette er for at beskytte dine ting bedst muligt.

SKRIV PÅ KASSERNE OG STIL DEM ET GODT STED

Før vi kommer, ville det være dejligt hvis du kunne skrive

 på kasserne hvor de hører til. Udover dette er flyttekasserne også det første som kommer ind i bilen. Det vil sige i må meget gerne sætte dem tæt ved udgangen hvis muligt, for en hurtig og bekvem flytning.

SKILD DIVERSE TING AD

Skild ting fra hinanden så som fjernsyn i ophæng eller store reoler. Vi spare en masse tid, hvis i har skildt disse ad og lagt dem pænt sammen før vi kommer. Det skaber nemlig den bedste plads optimering, når vi skal fylde bilen. Dette kan være forskellen fra om man skal køre en eller to omgange.

bottom of page